Margit Sandemo

Margit Saga

Nå ønsker vi å dele disse årene med dere.Her på siden kan du få se Margit som forteller om sitt liv og hvordan hun jakter etter spor og inspirasjon til sine serier,Hun forteller åpenhjertet om sin barndom,overgrep og hvordan hun ble forfatter,  En spennende 50 minutters dokumentar som vi tidligere har vist på Nrk,,,,,,,

I Heksemesterens rike

Vi har vært på Island med Margit flere ganger.Et land som hun elsket å besøke med sine gamle sagn og historier,Filmen I heksemesterens rike var den første vi laget,Her lette vi etter spor etter Heksemestrene.Disse eksisterte virkelig på Island,Og hva fant vi ?Det får du vite ved å klikke deg inn på denne filmen,Den er tidligere vist på TV2,,,,,,

Et magisk møte.

Mediet Anita Rasmussen ,kjent fra jakten på den sjette sans.på Tv Norge var med oss på besøk til Margit i Skillinge.Det ble et hyggelig møte og vi fikk en spennende samtale mellom to mennesker med spesielle evner.Dette ble et av våre siste møter med Margit, Se i menyen Ancient riddles.

Denne filmen er ikke blitt vist tidligere…….

Klipp

På alle våre reiser har Margit imponert oss med sin kunnskap.Vi har fått titte inn i en verden full av magi og åndelige vesener.Vi har fått treffe hennes familie og møtt både småfolk og «hjelpere# som hun kalte det.De neste klippene er utdrag fra diverse opptak………..

Et om: Spøkelser på Island ,langt ut i ødemarken hvor vi møter gjenferd på en seter..

Et fra Ale¨Stenar hvor hun viser oss steder fra serien Trollruner i nærheten av hennes hjemsted i Skåne. Disse klippene er heller ikke vist før…….

Vi håper dere synes dette er interessant og gir dere en ny innsikt i Margits liv og forfatterskap.Hun har gledet mange og dradd oss med inn i hennes verden full av magi og forundring.

Nå har hun reist videre inn i sin verden. men vi sitter igjen med mange gode minner ..fra et Magisk menneske…

                         God Fornøyelse  !                 Rune Vindenes      Produsent     Gaia Studio as   

                                                               

Margits Saga

(Tv Dokumentar 50 min, Sendt på NRK )

             I Heksemesterens            Rike

Spøkelser på Island

       Utdrag fra Filmen         Margit Saga

Ale Stenar